onsdag 6 april 2016

Ett gott träd bär god frukt: Lukas 6:43 (Todd Bentley)


Todd Bentley, healing-evangelisten från Lakeland och Torontorörelsen, vittnar i denna video från 2008 vad som pågick i hans liv innan - också efter han blev frälst. Rakt ur hästens mun säger han som vanligt de mest häpnadsväckande saker.

Är Bentley besatt av demoner?

Han svarar på det själv. Videon är inget inslag från någon överkritisk kristen som "inte vågar ta emot andens gåvor." Bentley bekänner själv:

1 Att han slagit sin mamma som barn (icke ovanligt vid psykiatriska diagnoser iofs)
2 Att han varit med i en satanistisk kult/spelat satanistisk metal 
3 Att han kommer från en katolsk karismatisk kyrka från början och blev frälst där
4 Att hans mamma var jagad av demoner när Todd och hon bodde i samma hus (det spökade i huset)
5 Att han vid ett tillfälle blev uttsatt för exorcism och 25 demoner lämnade honom (efter han blivit en "brinnande kristen")
6 Att han har änglabesök och åker hit och dit i universum och söker Guds härlighet då (2008) och än idag (2016). (Detta kan man höra i andra videoupptagningar)

Vad kan frukten bli av detta?

A Väckelse och Guds rike?
B Kaos och förstörelse?

Jesus säger:
Ett gott träd bär inte dålig frukt, inte heller kan ett dåligt träd bära god frukt. (Lukas 6:43)

Todd Bentley fortsätter idag 2016 sprida revival-elden i nya fräscha sammanhang till många människor hungriga på uppenbarelser från Gud. Men pengarna verkar tryta så det blir mycket av så dina goda gärningar i tro och skörda 1000-falt...Todd står vid Guds tron i himlen och kan ge salighet till dig om du låter honom lägga sina händer på dig.


Eh?

Min kommentar: Jag tar med denna video som sund undervisning eftersom Todd Bentley talar vad jag förstår sanning utan skygglappar. Videon är inspelad vid tiden för Lakelandväckelsen 2008. Vi vet att satan har sina ambassadörer i kyrkorna och för dig som inte kopplat samman ockultism och väckelse så är denna video för dig. 

GVD

Is Todd Bentley devil possessed?
https://www.youtube.com/watch?v=HtSK9TyduR4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar