söndag 3 april 2016

Glöm inte att be! (Danny Castle)


Inte många med flashiga karriärer eller mycket pengar, och inte många med fantastisk utstrålning och oemotståndlig charm tog emot Jesus och blev frälsta. Men de som blev det har en underbar förtröstan som inte ska vika.

Gud är inte mot någon människa som inser sin synd och ber honom ärligt att Jesu blod ska betala för synderna vi gjort. Snygga människor och mindre snygga, smarta och mindre smarta. Gudsfruktan är visdomens begynnelse och denna världens härlighet är bara en blek avbild av Guds underbara karaktär och hans otroliga löften till sitt folk.

Att be är något som kommer lätt ibland, och är svårare ibland. Vi distraheras av många saker i vardagen. Att be är att komma inför Guds ansikte som man är, och erkänna honom i alla situationer i livet. Det är bäst för oss. Han hör oss och är inte långt ifrån någon av oss. Jesus visar med sitt liv hur Gud vill att vi ska be. Jesus bad hela natten vid flera tillfällen. Han hade inga synder att bekänna. Så har vi kanske mer att be om?

Att vänta på Herren utan ord är också att be. Man måste inte använda många ord eller vältaliga ramsor. Många människor känner inte Gud och är på väg till en mörk och brännhet plats utan återvändo...


Danny: Glöm inte att be!

Danny Castle: Don´t forget to pray!
https://www.youtube.com/watch?v=uDJtz8bpHQM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar